Gazda Mónika

Lélekgyógyászat,

Szellemgyógyászat,

LUX AUREA, 

NIKA ásvány-ékszer

Spirituális bemutatkozás

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. A spirituális bemutatkozás, egyben alapszemlélet és hitvallás.
Az erősségem a gyengém, mely a lélek, az érzések és a szellem világa. Tevékenységeimről, mint a lélekgyógyászatszellemgyógyászat, a LUX AUREA tanítások, meditációk,tanfolyamok, szolgáltatások, a linkekre kattintva olvasható bővebben. De található meditációs hanganyag, esetek, tapasztalatok, és blog is. Az ismeretekre vágyóknak, pedig energetika anatómia, a csakrák anatómiája is.

A lélekgyógyászatról és szellemgyógyászatról, pár perces riport, itt látható, mindenki számára emészthető és befogadható formában. RTL klub, Édesítő című műsorából a riport, az ezen a linken látható.

“Sose higgy el semmit addig, amíg meg nem tapasztalod.
Sose formálj előítéleteket, még akkor se,
ha az egész világ azt állítja, hogy valami úgy van,
hacsak nem találkoztál vele te magad is.”
/Osho/

Két fő területem, az ásvány ékszerek és a tanfolyamok, szolgáltatások, egyéni és csoportos kezelések, meditációk.
Nika ásvány-ékszer, többféle gyógyító hatású ásványból készít egyedi ásvány ékszereket, használati és lakásdekorációs tárgyakat, tibeti ezüst kombinálásával.
Az összefűzött ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.

Egyetlen állandó van az életben, és az a változás!

Tevékenységeim: 


Nem vagyok orvos, nem vagyok természetgyógyász, nem vagyok gyógyító, és semmilyen csodatévő. Tanácsadást, segítséget, támogatást valamint feltöltődést kínálok. Az állapot javulás és változás, az öngyógyító folyamatok beindulásának köszönhető. A stressz kezelésének módszerei, a pozitív gondolkozás és az életmódváltozás az egyén felelőssége. Lélekgyógyászati és szellemgyógyászati tevékenységek semmilyen orvosi és egyéb terápiát nem helyettesítenek.

Írásaimnak, videóimnak, vezetett elmélyüléseimnek, egyéni és csoportos beszélgetéseimnek, semmilyen emberekkel folytatott kommunikációmnak,  nem áll szándékában sem orvosi tanáccsal szolgálni, sem diagnózist felállítani, sem megtéveszteni. Nem kívánok semmilyen módon az egyén döntéseibe, szabad akaratába befolyást gyakorolni.

A spirituális bemutatkozás elején, arra térnék ki, hogy semmilyen idegen, vagy távoli tanítást, vallást, illetve nézetet nem utasítok el, de előnyben részesítem az európai kultúrát és az abban is fellelhető tanításokat és tanítókat.

Fontosnak érzem, hogy kövessük a változásokat, alkalmazkodjunk a kialakított környezetünkhöz a számunkra is megfelelő módon, vagy kialakítsuk azt, azáltal, hogy kilépünk a régiből és építünk egy újat. Ez a változás és változtatás szolgálhatja a fejlődésünket. Észre kell vennünk, hogy mi az a helyzet vagy állapot, amikor nekünk kell változni és a tanítást követni és mikor van az, amikor ki kell lépni.

Az egészség fenntartása, legyen az fizikai vagy  mentális, valamint a betegség gyógyulása hatékonyabb, ha több figyelmet szentelünk a lelki és érzelmi egészségre. Fel kell ismernünk, hogy mi is részesei vagyunk egészségünknek. A test, lélek, szellem hármassága szorosan összetartozik. Hiszen mind mi vagyunk. Minden oldala fontos, és figyelmet érdemel.

Erről tanít a Germán Gyógytudomány is.

Segítsünk magunkon, hogy könnyebben tudjuk élni és életben maradni ebben a világunkban is.

A stresszt is ezek közé a változások közé sorolnám. Ebben a gondolatsorban látnám a stresszoldás jelentőségének legfontosabb feladatát. A spirituális bemutatkozást, a fizikai szinten szinten lévő stresszoldás jelentőségével kezdeném, hiszen ez az alap, melyre később építkezhetünk. Ha nem tudom kezelni stresszeimet a fizikai szinten, ha esetleg észre sem veszem, hogy stressz állapotában  vagyok, akkor légvárakat építek, és nem a biztos spirituális fejlődésemet segítik.

A lelki egyensúly megtalálását több módszer, több technika kutatja és alkalmazza. Véleményem szerint, ha nem csak a fizikai testtel, hanemmentál testtel és az asztrál testtel és azok tisztításával is foglalkozunk, sokkal hatékonyabban érjük el a célunkat. Egy mese világba helyezkedünk bele, egy fantazi történetbe, ahol megtaláljuk az erőt, a belső erőnket. Fejlődésünk folyamata a tisztulásokon, szembesüléseken és rögös lelki gátakon át vezet a, a belső önvalónk, a fölöttes énünk, az Isteni fénymagunk (Ki hogy hívja. Én ezt csak fogalmi kérdésnek érzem.) felé. De amikor megtaláljuk, megerősítjük, tudatosulunk, akkor éljük meg a fizikai testben lévő Isteni vezettetést. A saját fénymagunk, szellemünk vezetését, és így célunk, életutunk, fizikai testben lévő létünk értelmét.

Érzem amit érzel, érzem amit gondolsz.

Érzem a fájdalmad, érzem a félelmed.

Érzem a hited, érzem a szereteted.

Érzem a gátad, érzem vágyad.

Érzem a múltad, érzem a jövőd.

A szabad csatorna, a tiszta áramlás erejében.

A szabad akaratoddal, és tiszta fényünkkel.

A kezeléseket és meditációkat mindig védett térben végzem.

Spirituális bemutatkozás, a szakmai tanulmányok szerint:

2010-ben a hívást követve, ásványokból kezdtem el ékszereket fűzni. Így a Nika ásvány-ékszer, mint egyszemélyes brand, kezdett útjára indulni. Mára (2018) már web áruházzal és számos kitelepüléssel és személyes találkozással dicsekedhetek. Itt is engedem, hogy csatornaként a legjobb kombinációk, a gyógyító angyali üzenetek áramoljanak keresztül. Töltést és programozást is végzek.

2011 januárjában elkezdtem tanulni a kineziológiát (ONE BRAIN), Kőszeginé Titz Marianntól, aki a „Marianna” Oktatási Stúdió vezetője, oktatója, és számos segítő, gyógyító eljárás magas szintű művelője. Köszönettel adózom neki, hogy a kezdeti nehézségeken átsegített, és támogatott akkor és azóta is mindenben.

Majd az 5, 6 és 7 fokozatot, Kovács Évától sajátítottam el, aki a teljesség igénye nélkül, a nemzetközi Three in One Concepts, One Brain rendszere alap- és emelt-szintű programjainak oktatója (Advanced Instructor), Attractor Field Technika (AFT) oktatója, konstellátor. Sokat köszönhetek a szakmai tudásának, rátermettségének és végtelen segítőkészségének.

Természetgyógyászati modulvizsgát és kineziológia vizsgát tettem az Egészségügyi és Továbbképző Intézetben.

Közben 2012-ben Lévai János pszichotronikus mestertől elsajátítottam a szellemgyógyászat, szellemsebészet és pszichotronika alapjait. Mely jelentősen változtatta a világszemléletemet is. Nagyon köszönöm mesteremnek a tanultakat.

Sikeres vizsgát tettem Ifj. Csontos Vilmosnál, akinek a pszichotronika ma ismert változatát köszönhetjük.

2015. augusztusában tanítói vizsgán is diplomát kaptam.

2015 -től Thuróczy Róbert által tartott energetikai és átfogó ismereteket közvetítő tanfolyamra járok, jelenleg is.

Bach virág terápiát és Germán Gyógytudományt tanultam.

Ezeket az ismereteket mind alkalmazom a kezelések során és újabbakkal egészítem ki. A tiszta fény vezettetését használva.

Mindeközben, folyamatosan formálódom, alakulok. Kezelések és meditációk során jönnek a megértések, az új tanítások. S így jött létre, a LUX AUREA tanítások alapkoncepciója, mely a mindennapi életben tud segítséget nyújtani a lelki és szellemi erők rendezésével. Ismereteket, információkat és hasznos technikákat elsajátítva tudjuk élhetőbbé tenni a fizikai életünket. Pontos tematika és időpontok ITT olvashatóak. Ha nem találod, az aktuális időpontok, a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet, Programok naptárában bejegyzésre kerülnek, illetve ezen a linken.

Hitem szerint, a test, lélek és szellem hármasságának egyensúlya vezethet az egészség és fejlődés útján.

Személyes honlap: gazdamonika.hu

Szakmai facebook oldal: Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat

Blog oldal: Gyógyító angyali üzenet

Facebook személyes oldal:  Gazda Mónika

Nika ásvány-ékszer: Web áruház

Nika ásvány-ékszer: Facebook oldala

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

nika@asvany-ekszer.com

Telefon: +36/70-379 8517