Ásvány-ékszer készítés;
Stresszoldás kineziológiai elemekkel;
Pszichotronika (szellemgyógyászat);
Energetikai kezelés;
Meditáció


Ásvány-ékszer készítés: 

Gyógyító hatású ásványokból készítek egyedi ékszereket, tibeti ezüst kombinálásával.Egyéni elképzelésnek, egyedi igényeknek is megfelelően.
Az ásványok egymás hatását képesek felerősíteni, így még inkább ki tudják fejteni, mindenki számára legkedvezőbb hatást. Az összefűzött ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.Stresszoldás, kineziológiai elemekkel: 


Izomtesztelésen alapuló bio feed back kezelés, melynek alap célja, a stressz csökkentése, az energetikai blokkok oldása. A kliens 30 fokos szögben, előre nyújtja a karjait, melyre finom nyomás gyakorlásával érzékeljük az izom reakcióját. Így olyan, a tudatalattiban tárolt információk, érzések hívhatók le, melyeket a jelenben nem vagyunk képesek tudatosítani, így megoldani sem, viszont érzéseinket, életünket befolyásolják.
Egy adott problémára helyezve a hangsúlyt, annak a múltban történő okát próbáljuk kideríteni, és ott oldani a blokkot. A múlt traumájának és a jelen problémájának összefüggései megmutatják az okokat, a negatív hitrendszereket. Ezek mélyen a lévő sérülések, gyakran okoznak heves reakciókat, lelki fájdalmakat, melyek segítenek a probléma tudatosulásában és a feldolgozásában. Speciális, vizualizációs, mozgásos és pszichológiai elemeket is tartalmazó gyakorlatok segítségével oldjuk a negatív hitrendszereket, a blokkokat. Melynek hatására, a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak, az egyensúly helyre áll. S végérvényesen elsimulnak, meggyógyulnak lelki sebeink.

Fotó: Szeghalmi AndreaSzellemgyógyászat: 


Ha azt vesszük alapul, hogy test, lélek és szellem alkotja az embert, akkor a tudomány számára láthatatlan lélekkel és szellemmel foglalkozunk ebben a módszerben. Úgy, ahogy fizikai testünk szennyeződik, úgy a lelki és szellemi részünk is. Ezeknek a tisztítását végzem, leszedjük a sallangokat, a negatív rezgéseket, hogy rátaláljunk önmagunkra, szellemünkre, isteni teremtett lényünkre, a tudatunkra. Érezzük meg, halljuk meg és használni tudjuk ezeket a megérzéseket, ezeket a jeleket, hogy a számunkra legmegfelelőbb útra rátaláljunk.
Egy interaktív mesében részünk részt. Ez a mi mesénk, melyet most gondolatban, érzésekben fogunk együtt megírni. Elmegyünk egy olyan birodalomba, ahol angyalok, ördögök, jó és rossz energiák vannak. Legyőzzük a gonoszt és kiszabadítjuk a királylányt, hogy újra bennünk éljen, szabadon. A belső isteni lényünk, ami felszabadul, megszabadul a bilincseitől, a béklyóitól. Tiszta és összeszedett állapotot érhetünk el, mely segíti a fizikai világban való boldogulásunkat és az életút, az életfeladat megtalálásához segít hozzá.


Meditációk: 


A meditációk során is aktív feladatot végez a tudatunk. Tisztítjuk, blokktalanítjuk önmagunkat, megkeressük isteni lényünket, stb.

Fotó: Szeghalmi Andrea