Stresszoldás, kineziológiai elemekkel: 


Minden olyan esetben, amikor lelki konfliktust tapasztalunk, vagy ebből eredően valami testi vagy szomatikus panaszunk van.

Gyerekeken is biztonsággal alkalmazható.

Konfliktus helyzetek (Feldolgozatlan és feldolgozottnak tűnő is).
Stressz állapot (folyamatos feszültség érzése).
Kapcsolati problémák (párkapcsolat, szülő, gyerek, munkahelyi).
Önértékelési és önmegvalósítási gondok.
Szorongások, félelmek, indokolatlan aggódások.
Elfogadás, elengedés és megbocsátás képességének hiánya.
Viselkedési és tanulási nehézségek.
Fizikai panaszokkal járó állapotok: fejfájás, torok és pajzsmirigy problémák, szív és érrendszer, gyomor és emésztés, ízületi és izom panaszok. Máj, epe, hasnyálmirigy, vese, nemi szervek, hormonok problémája esetén. S minden olyan esetben, ahol eltérés van.
Energetikai kiegyensúlyozással (a blokkok oldásával), a szervezet öngyógyító mechanizmusa aktiválható és javítható az adott szerv működése.

A pszichoszomatikus betegségek lelki eredetűek, de a testben megnyilvánuló kórfolyamatokból is kimutathatók. Míg néhány esetben a lelki és testi tényezők összefüggése tisztázott, nagyon sok esetben ma még nem világos, hogyan okoznak a lelki problémák testi tüneteket.
Wikipedia

Gazda Mónika: Mi is a kineziológia?Pszichotronika: 


A szellem szintű tisztítás (megszállók, energia szívók, negatív lények, átok), az energia feltöltés, a csakrák tisztítása, behangolása mindenkinek csak az előnyére válhat.

Égető szükség pedig akkor lenne szellemgyógyászra, ha:

Halmozottan fordulnak elő negatív események.
Amikor nem tudunk valakit elengedni, legyen az élő vagy holt.
Úgy érezzük, hogy valaki befolyásol, megfélemlít, irányít mélyebb akaratunk ellenére.
Megmagyarázhatatlan mellkasi nyomásérzés.
Ha a gondolatainkról úgy véljük, hogy nem a mienk. Mintha valaki más táplálná, suttogná.
Amikor nem érezzük magunkat összeszedettnek, teljes egésznek, mintha kisiklanának a dolgok a kezeink közül, mintha „csak lennék” érzésünk van, s nem haladunk.
Ha hamar elfáradunk, energia vesztettnek érezzük magunkat.
Ha félelmeink vannak, esetleg rémálmaink.
Pszichés és fizikai betegségek esetén.
Megmagyarázhatatlan rossz érzések, történések (hangok, légmozgások) egy adott helyen halmozottan.
Gyerekek beszámolója, félelmei racionálisan megmagyarázhatatlan eseményekről, jelenségekről.
Stb.
Szellemsebészre szükség lehet, ha bármilyen betegség, elváltozás, túl burjánzás, alulműködés, túlműködés, gyulladás, allergia alakul ki a szervezetben. Minden gyógyítható és gyógyíthatatlannak mondott betegségnél érdemes igénybe venni a támogató segítséget.

Pszichotronikus mester pedig már a génekkel, a sorssal a magas szintű szellemi kérdésekkel foglalkozik.

Életünket, sokunk számára láthatatlan módon befolyásoló sorsnak, karmának nevezett tényezőket nem biztos, hogy el kell fogadnunk, és beletörődnünk. Nem biztos, hogy egy életen át esetleg küzdenünk kell bizonyos dolgokkal, betegségekkel, tulajdonságokkal. Lehet, hogy „egy csapásra” ki tudjuk iktatni. Persze, lehet, hogy nem.

Igen, vannak karmikusan hozott események, történések, betegségek, találkozások, fordulópontok, amiket muszáj megélni és tanulni, okulni belőle.

A pszichotronikus szigorú szabályoknak a betartásával végezheti áldásos tevékenységét.

Gazda Mónika: Mi is a szellemgyógyászat?

Mit is takar a szellemgyógyászat? Nem könnyű feladat, röviden leírni….

Ha a test, lélek és szellem hármasságán alapulva közelítjük meg a kérdést, akkor véleményem szerint, a lélek, az az a részünk, mely tele van fájdalmakkal, szeretettel, mindenféle érzésekkel. Az a részünk, aki a működtetője, a mozgatója lehet a lényünknek. Aki az esszenciát adja. Inkább a jines, a nőies energiákkal rendelkező energetikai rendszerünk. Míg a szellem, inkább a férfias, a jangosabb rész. A teremtő, a létrehozó, a határozott, az irányító. Van aki Tudatnak hívja, van aki Fölöttes Énnek, van aki Szuper Egónak.

A lényeg ugyanaz. … Az isteni fény bennünk, az az a rész, amit Isten saját képmására teremtett. Mert, hogy nem a fizikai részünket teremtette saját képmására, hiszen Neki nincs ilyen…., hanem ezt a fényt, ezt az Isteni magot, ezt, ami teremtő erővel rendelkezik. És ez a lény, itt létezik bennünk! Mindannyiunkban!

Találjuk meg! Engedjük, hogy vezetni tudjon! 

A mai materiális világunk nagyon kedvez annak, hogy természetes legyen, a szellemünktől való eltávolodás. Még a lélekkel csak, csak foglalkozunk, de a szellemmel igen keveset. Hiszen sokunkban félelmet és testetlen lényt jelenít meg, amit, mivel nem ismerünk, félnünk kell. Ezt tudattalanunkban hordozzuk. Ott van. 

Amikor a fekvőbeteg nem használja az izmait, az ízületeit, azok elsorvadnak, beállnak, funkciójukat elveszítik. Természetes folyamat. Igen kemény munka, gyógytornász és sok-sok gyakorlás szükséges, hogy újra használni tudja a hosszú fekvés után a végtagjait, hogy újra járni tudjon az a beteg. Ezzel a példával tudnám a szellem jelenlétét is szemléltetni bennünk. Amikor nem használom, akkor képes visszafejlődni, vissza húzni az erejét és csendben várni. Várni addig, amíg el nem akarunk kezdeni ismét járni, vagyis szárnyalni. Amíg meg nem találjuk és amíg a Teremtőnktől kapott erőket nem kezdjük el használni.

Ezért érzem fontosnak, hogy ilyen fénylényként is tekintsünk magunkra és megtaláljuk azt a erőt, ami ott szunnyad és csak arra vár, hogy megtaláljuk és használjuk.  A magyar nyelvünk oly szépen használja, “Összeszedettnek érzem magam!”

Szedjük hát össze a szellemünk erejét, a minőségeit és kezdjünk el használni!

A lélek és a szellem, együtt van, együtt létezik, egymást kiegészítve, de mégis kicsit más minőségben. Ezért az a véleményem, hogy együtt érdemes foglalkoznunk minden részünkkel, hogy hatásosak legyünk. Oldhatom a lelki blokkokat, ha van egy másik erő, egy másik program, ami képes újra generálni a blokkjaimat.

Úgy, ahogy a fizikai test szennyeződik, a lélek és a szellem is tud különböző befolyásoló energiákat “összeszedni”.

Szennyeződésekről:

Ezek az erők, lehetnek élő emberhez tartozók. Pld. az az anya, aki azt mondja a gyerekének: “Majd tudom én kisfiam, hogy mit vegyél, fel, tudom én, hogy mit szeretsz, tudom én, hogy mi lesz neked a legjobb, tudom én, hogy milyen feleség kell neked!” Ez az anya, teljesen uralja a gyerekét. Csupán csak jó szándékból, mert a legjobbat szeretné, de a saját elvárásai szerinti legjobbat. Ez a gyerek mindig az anyának megfelelően tud csak létezni. Energetikailag teljesen uralkodik rajta. Nincs is tisztában a saját életével, mert nem is tudja igazán megkülönböztetni, hogy mi az Ő és mi az anyja gondolata. Nem tudja, vagy csak nagyon nehezen saját életét élni.

A megszálló erők lehetnek elhunyt családtag, rokon, nehezen elengedett szeretett személy. De lehetnek ismeretlen entitások, akik hasonló rezgésekkel bolyonganak, mint mi. Pld. düh, agresszió, bosszúvágy, fájdalom, félelem, mélabú, depresszió, szorongás, stb. Ezek, a saját pokluk bilincseit tettémagukra, és azért nem találják a kiutat. Ezek lelki hatással is rendelkezhető asztrál lények, akik erősítik a bennünk lévő érzelem világot és táplálják. Így sokkal nehezebb a rossz érzéseinktől megszabadulni. Vagy nem is tudunk. Pld. a szorongásra betudjuk, hogy én ilyen vagyok, hogy félek a jövőtől… És kész…. Oldották már többször lelki szinten, de midig vissza csúszom…. Én ilyen vagyok! Pedig, nem is gondolnád, hogy meg lehet tőle szabadulni!

Ezek az entitások szennyezhetik az aurádat, befolyásolhatják az érzéseidet, sőt a gondolataidat is. Lehet, hogy nem is ismered magad, lehet nem is vagy tisztában az érzéseiddel, a gondolataiddal. Sőt!!! Beszélhetnek is…  A skizofrén betegnek tényleg beszélnek a fejében. Tudja, hogy az nem a saját gondolata, de nem tud mit tenni. De a szellemgyógyász igen! Ki lehet szedni! Nem megy minden varázsütésre, de lehet eredmény elérni.

(Ezek már mélyebb dolgok, hogy hatásos legyen, meg is kell tudni tartani a tisztaságot.)

De, hogy valami könnyedebb dologgal zárjuk, előző életes maradványok, energetikák is okozhatnak felesleges köröket bennünk.

Szennyezést okoz lényünkben, a negatív oldal és azok hatásai. Ha abból a tézisből indulunk ki, hogy van fény és sötét, ha van jó és rossz, ha van angyal és ördög, ha van fent és lent, ha van Mennyország és Pokol, akkor ezeknek a hatásai is megfigyelhetőek bennünk. A két rész között, mint egy úgynevezett játszótér, van a 3. dimenzió, ez a földi sík, ez a földi világunk. Mindkét oldal hatást gyakorol, különböző mértékben. Ismét kiemelném, hogy a mai materiális világ, a fogyasztói társadalom, leginkább a sötét oldal energiát hivatott táplálni. S mi, mint játékszerek a játszótéren, “élvezzük” ezek hatásait. A szellemgyógyász százalékos arányban meg tudja mondani, hogy mennyit befolyásol bennünk a “kisördög”. Pld. dühös vagyok, amit nehezen engedek el. Ezzel az érzéssel, ezzel az energiával, ezzel a keletkezett rezgéssel, a negatív erőt táplálom. Minél  többször és minél intenzívebben táplálom, annál nagyobbra tud nőni bennem az a negatív. Így szépen, fokozatosan át tudja venni az irányítást, amit észre sem veszünk… Már megváltozott hatásokkal, meg változott érzetekkel hozzuk meg a döntéseinket, alakítjuk érzeteinket és véleményeinket. Ezen is lehet segíteni. Később, már “csak” meg kell tartani. 🙂

Az első kezelés ezeket a lépéseket tartalmazza.

Készülj fel egy hatalmas utazásra a TE mesédbe! Engedd, hogy repítsen, engedd, hogy jó hatással legyen fizikai életedre! 

 

 

Fotó: Szeghalmi Andra