Gazda Mónika


Ásvány-ékszer,
Kineziológia,
Pszichotronika

 

 

 


Gyógyító hatású ásványokból készítek egyedi ékszereket, tibeti ezüst kombinálásával. Nagyon sok szeretettel! Az ásványok egymás hatását képesek felerősíteni, így még inkább ki tudják fejteni, mindenki számára legkedvezőbb hatást. Az összefűzött ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.
Stresszoldást végzek, kineziológiai elemekkel, pszichotronikával (szellemgyógyászat), energetikai kezelésekkel, angyalokkal dolgozom, az ékszerkészítés mellett.

Hitem szerint, a test, lélek és szellem hármasságának egyensúlya
és mindhárom harmonikus “működése” vezethet az egészség és a kiegyensúlyozott fejlődés útján.

“Sose higgy el semmit addig, amíg meg nem tapasztalod.
Sose formálj előítéleteket, még akkor se,
ha az egész világ azt állítja, hogy valami úgy van,
hacsak nem találkoztál vele te magad is.”
/Osho/

Több mint 20 évet dolgoztam az egészségügyben. A világunk folyamatosan alakul. Az idő pörög, mi rohanunk,nagyon sok területen alapvető szemléletbeli változások alakultak ki. Így fontosnak érzem, hogy kövessük a változásokat, alkalmazkodjunk a kialakított környezetünkhöz a számunkra is megfelelő módon.

2011 januárjában elkezdtem tanulni a kineziológiát (ONE BRAIN), Kőszeginé Titz Marianntól, aki a „Marianna” Oktatási Stúdió vezetője, oktatója, és számos segítő, gyógyító eljárás magas szintű művelője. Köszönettel adózom neki, hogy a kezdeti nehézségeken átsegített, és támogatott akkor és azóta is mindenben.

Majd az 5, 6 és 7 fokozatot, Kovács Évától sajátítottam el, aki a teljesség igénye nélkül, a nemzetközi Three in One Concepts, One Brain rendszere alap- és emelt-szintű programjainak oktatója (Advanced Instructor), Attractor Field Technika (AFT) oktatója, konstellátor. Sokat köszönhetek a szakmai tudásának, rátermettségének és végtelen segítőkészségének.

Természetgyógyászati modulvizsgát és kineziológia vizsgát tettem az Egészségügyi és Továbbképző Intézetben.

Közben 2012-ben Lévai János pszichotronikus mestertől elsajátítottam a szellemgyógyászat, szellemsebészet és pszichotronika alapjait. Mely jelentősen változtatta a világszemléletemet is. Nagyon köszönöm mesteremnek a tanultakat.

Sikeres vizsgát tettem Ifj. Csontos Vilmosnál, akinek a pszichotronika ma ismert változatát köszönhetjük.

2015. augusztusában tanítói vizsgán is diplomát kaptam.

2015 -től Thuróczy Róbert által tartott energetikai és átfogó ismereteket közvetítő tanfolyamra járok.