Ferenczy Katalin

Bach-virágterápia

Access Bars

Energetikai állapotfelmérés

Ferenczy Katalinnak hívnak, Balatonfűzfőn élek. Otthonomban és a Fényszarvas Szociális Szövetkezetben tevékenykedem. Elsősorban Access Bars kezeléssel, Bach-virágterápiával, valamint bioenergetikával foglalkozom. Mindig is érdekelt a spiritualitás, a természetgyógyászat, a lélek és az energiák világa. Miután már évekkel korábban elindultam az önismeret, az öngyógyítás és a spiritualitás útján, megérett bennem a szándék, és tanulmányaimat, intézményi keretek között is folytattam.

Tevékenységeim:

21 évet dolgoztam az eredeti szakmámban, közgazdászként. Szerettem a munkámat, de mindig úgy éreztem, hogy valami hiányzik… hogy talán nem ez az, amivel igazán foglalkozni szeretnék. Túlzottan racionálisnak találtam a számok világát és egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy „nem vagyok a helyemen”.

Mindig is érdekelt a spiritualitás, a természetgyógyászat, a lélek és az energiák világa. Miután már évekkel korábban elindultam az önismeret, az öngyógyítás és a spiritualitás útján, megérett bennem a szándék, és 2012-ben beiratkoztam Titz Mariannához természetgyógyász képzésre. Egészségügyi és természetgyógyász alapmodulból vizsgáztam, majd 2014-ben fitoterapeuta szakvizsgát tettem. Tanultam még akupresszúrát, bioenergetikát, valamint Mezei Tündénél elvégeztem az extraszenzorika, ingahasználat elsajátítása, és haladó inga tanfolyamokat. Később Bach-virágterápia tanácsadó képesítést szereztem. Majd megismerkedtem az access consciousness rendszerével, amit az első pillanattól nagyon vonzónak találtam, így Access Bars kezelői képesítést szereztem, és további két testtanfolyamot sajátítottam el.

Emellett a HKO (hagyományos kínai orvoslás) alapelvei is igen közel állnak hozzám, így igyekszem ezen a területen is képezni magam. Természetesen folyamatosan bővíteni szeretném a tudásomat, ezért olvasok, tanulok „önképzéssel” is ezekben a témákban.

Miután néhány éve a családomat, ismerőseimet és magamat is igyekszem természetes gyógymódokkal kezelni, 2018-ban nagy váltásra szántam el magam, és kilépve a multinacionális világ „bűvköréből” a Fényszarvas Szociális Szövetkezethez csatlakoztam, és hivatalosan is elkezdtem a szelíd gyógymódokra alapuló tevékenységemet.

Már gyermekkorom óta a tanítás és a gyógyítás érdekelt igazán, mindig is szerettem volna emberekkel foglalkozni, segíteni. Azért döntöttem a szövetkezethez való csatlakozás mellett, mert amellett hogy egy megfelelő átmenetnek gondolom az alkalmazotti és a vállalkozói lét között, egy igazán támogató közösségre találtam, nagyon hálás vagyok a sok segítségért és együttműködésért, amit itt kapok.

Telefonszám: 06/70-5141206