Cseh Katalin

Női szabó
Kézműves

Kreatív foglalkoztató,

Jogi asszisztens

Egyedi igények, egyedi kivitelezés a Te igényeidnek megfelelően, a Te egyedi méretedre szabva. Ne Te kövesd a divatot, hanem a divat Téged!

Cseh Katalin vagyok, Székesfehérváron élek. Munkáim az MCSK DESIGN fémjel alatt találhatóak.
Több helyen, többfélével próbálkoztam, mígnem visszatértem ahhoz, ami gyerekkoromban is a legjobban érdekelt.
Az alkotás.

Tevékenységeim:

VARRÓSZAKKÖR – Alaptól a haladóig
Más és más terméket készítünk.
MCSK DESIGN – Az egyedi mindenkinek jár
KÉZMŰVES GYEREKTÁBOR ÉS KITELEPÜLÉSEK ALKALMÁVAL
KITELEPÜLÉS TEXTIL -MCSK DESIGN- TERMÉKEIMMEL

Az alkotás

Mind a varrószakkör, mind pedig a kézműves foglalkoztató olyan fajta
koncentrációt igényel, ami – az ezen tevékenységekre fogékony embereknek – segít teljesen kikapcsolni a mindennapi problémákat, megnyugtat és feltölt.

Ajánlom mindazoknak, akik a mindennapok monotonitásából szeretnének kizökkenni, ezzel segítve a nyugalom és az alkotás örömét megélni.

12 éves korom óta ismerkedek a különböző kézimunkákkal, mint varrás, kötés, horgolás, hímzés, stb. Első önálló géppel varrt munkámat 13 éves koromban készítettem házi feladatként technikaórára. Akkor még nem gondoltam, hogy az MCSK DESIGN ilyen fontos lesz számomra.
Ez egy sokszínű párnahuzat volt, amit szivacsdarabkákkal tömtem ki. A feladatot a tőlem elvárható szinten felül teljesítettem, ezért csak 4-es osztályzatot kaptam rá. Annyira dühös lettem, hogy a macskámnak ajándékoztam a párnát, aki két évig használta.

boldogsag

Ezután a varrás sokáig csak egy álom maradt. 2008 karácsonyán ajándékba kaptam egy varrógépet, és ezzel indult a lavina. Anyagokat túrtam, régi, nem használt ruhákat bontottam és azokon gyakoroltam. 2010-ben csatlakoztam a Zirci Gyűszűkék Foltvarró Csoporthoz, ahol újabb technikákat sajátítottam el. Ekkor indult az igazi alkotási dömping és vele együtt a vezérhangya, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom, mert ez az ami megnyugtat, mintha magamnak készíteném. 2014 novemberében “rabszolgatartómmal” szakítva úgy döntöttem, hogy megpróbálom.

Életemben először megtettem az első lépést önmagamért.

Így született meg a vállalkozásom, Cseh Katalin: MCSK DESIGN, mely egyedi készítésű használati tárgyak varrására specializálódott.rolam

2016-ban úgy döntöttem, továbbfejlesztem szakmai tudásomat, jelentkeztem női szabó képzésre, ahol 2018 februárjában sikeres szakmai vizsgát tettem. Talán nem vagyok egyedül azzal, ha azt mondom, hogy “Ki nem állhatom a tömegtermékeket!” Miért ne lehetne neked is olyan szobád, konyhád, stílusod, melynek színeit és formáit Te Magad álmodtad meg?

Cseh Katalin és az MCSK DESIGN, egyre bővülő termék köre:

– női ruha (kísérleti rolam2jelleggel férfi ruha is)
– takaró
– párna
– falvédő
– táska (ami a szívem csücske lett)
– jelmez (gyerekeknek és felnőtteknek)
– ünnepi díszek (karácsony, húsvét)
– konyhai kiegészítők (kötény, fogókesztyű, edényfogó, tányéralátét, székszoknya)
– irattartó mappa vagy füzetborító
– ajtódísz, névtábla

Egyediségük a szín és formavilágon túlmenően abban rejlik, hogy sosem készítek két egyformát.

MCSK DESIGN munkái, nem csupán saját használatra, hanem ajándékba is ajánlom.

A Te egyéni elképzeléseidet is szívesen megvalósítom.

 Használati tárgyak, mint pl. kézi táska, válltáska, tarisznya, hátizsák, gyerek- és felnőtt takarók, gyerek- és díszpárna, singli- és ölelőpárna), kötény, fogókesztyű, könyv- és füzetborítók, terítők, ajtó- és ablakdíszek, jelmezek, stb.

Rendelésre is!

Főleg pamut- és lenvászon anyagokból dolgozom. Nem készítek egyformákat. Színben és formában is igyekszem a legfiatalabbtól a legöregebbig mindenkinek kedvére valót készíteni.

Szakmai honlap: MCSK DESIGN Web oldal

MCSK DESIGN:Web áruház

Szakmai facebook oldal: MCSK Design

Facebook személyes oldal: Cseh Katalin

E-mail: cseh.kata@fenyszarvas.hu

Telefon:  +36-30/708 2787