Baumanné Hunyadi Margit

Teremtés kurzusok – életvezetési tanácsadás

Tarot tanácsadás

 

Nevem Baumanné Hunyadi Margit, immár 30 éve veszprémi lakos  vagyok. Több mint 20 éven át kulturális területen dolgoztam.

Valahol mindig éreztem, hogy több van annál, amit láthatunk és érzékelhetünk a mindennapokban. „Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.” Mik azok a láthatatlan energiák, amelyek mozgatják testünket és lelkünket? Itt vannak bennünk és körülöttünk, kint és bent, fent és lent, mégis, néha úgy tűnik, megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan.

Ez érdekelt és érdekel ma is.

Munkám során törekszem megteremteni  test és  lélek egyensúlyát, amely úgy gondolom, olyan, mint a létra két szára. Egymást támogatják. Ha borul az egyensúly, borul a testi-lelki egészség.

A 2000-es évek óta folyamatos tanulással szélesítem látókörömet.  A Reiki I-es beavatásom után  EFT- terapeuta  (Emotion Freedom Technik)  lettem. Ezt követték a  természetgyógyász-, és egészségügyi modulok, majd választott szakomon -test- és fülakupresszúra – hivatalos vizsgát tettem. 2014-ben meridián-torna oktatói  képesítést szereztem.

Emellett foglalkozom a Theta Healing technikával, és munkám során alkalmazom az acces consciousness eszközeit.

És …  ami még emellett a szívemben van, az a Tarot kártya, amely mindennapi  ügyes-bajos dolgainkban nyújt útmutatást. Bátran  kérdezd a kártyát! Válaszol.

Tevékenységeim:

Tarot tanácsadás
TEREMTÉS KURZUSOK
Meridiántorna, csütörtökönként

Tarot tanácsadás:

A Tarot képei segítenek helyreállítani a rég elfeledett és kevéssé használt kapcsolatot belső világunkkal. Megérintik lelkünket és felszabadítják belső erőinket, hogy ismét használhassuk őket. Képei szimbolikus formákban üzennek.  A Tarot eredetét még ma is sűrű homály takarja.

Ha úgy érzed, nem tudod merre indulj, mi lenne a legjobb lépés, szeretnéd tudni mit tartogat számodra a jövő, keress bátran.

Teremtés kurzusok – életvezetési tanácsadás

A lét csodája a teremtés. Tudtad, hogy Te is teremtesz? Teremthetsz!

Életünket nagyrészt mi magunk teremtjük  tudatos vagy tudatalatti teremtéseinkkel, választásainkkal, melyeket minden útelágazásnál így vagy úgy, de meg kell hoznunk.

Mi lenne, ha belépnél egy új élet kapuján?

Jól kipróbált, a napi élet gyakorlatában alkalmazható eszközökkel segítelek az úton!

Személyre szabott tanácsadással várok minden kedves érdeklődőt.

3-1-2 Meridiántorna

A 3-1-2 meridiántorna egy olyan gyakorlatsor, melyet rendszeresen végezve feloldódnak testünk meridiánjainak energetikai blokkjai, ami a test öngyógyító folyamatait indítja el. Hetente, csütörtökönként várlak szeretettel, 16:30-tól a FÉNYSZARVASBAN.

Facebook személyes oldal: Baumanné Hunyadi Margit

Facebook szakmai oldal: Tarot és tudatos teremtés

E-mail: hunyadi.margo@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/30-477 2617;