Athanasiou Afroditi

Taro  kártyavetés,
Access Bars,
Reiki

A nevem Athanasiou Afroditi. A spirituális világ nagyon közel áll hozzám. Elsősorban Taro kártyavetéssel foglalkozom, valamint Acces Bars és Reiki kezelőként. Budapesten születtem, a nyár közepén költöztem Veszprémbe a férjemmel és a lányommal. Édesapám révén kötődöm Görögországhoz, tíz évig éltem ott, életvitelszerűen.

Tevékenységeim:

Kártyavetés

Access Bars kezelések

Idegenforgalmi ügyintéző, illetve irodavezetői pozícióba voltam két nagyobb utazási irodánál Budapesten, görög csoportokat is vittem városnézésre idegenvezetői pozícióba, majd telepített idegenvezető lettem Görögországban. Tíz évig éltem életvitelszerűen kint. Fordító tolmács munkakör sem idegen számomra.

A spirituális világ nagyon közel áll hozzám.

Egy nagyobb lelki válság hozta meg a fényt számomra,hogy segítséget kapjak a Mennyei atyától és az angyaloktól.
Kártyavetőként és Access Bars kezelőként segítem azokat az embereket akik igénylik az égi útmutatót. Elsősorban a Taro kártya ami most a legközelebb áll hozzám,  a legtöbb segítséget tudom nyújtani illetve a Reiki amiben jelenleg is képzem magam. Ezekkel a tevékenységi körökkel foglalkozom a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezetnél. Fontos szempont számomra, hogy csapatban lehessek, és közösen segítsünk az embereken.

Tarot Kártyavetés 

A húszas éveim elején ráébredtem arra, hogy rendelkezem erős megérzésekkel, más emberekkel kapcsolatban könnyen rálátok az adott párkapcsolati gondjukra.. Egyre jobban foglalkoztatott a kérdés, hogyan tudnám pontosítani a dolgokat.. Ehhez kellett egy eszköz a kártya, ami manapság irányt mutat annak aki kéri a személyes útmutatást. A Tündérképző Egyetem elvégzése után hosszas tanulási folyamat kezdődött el, folyamatosan képzem magam, a szellemgyógyászat, a reiki területén is. Szeretném a képességet és a tudást együttesen használni, ezzel hozzájárulok segítséget nyújtok embereknek, akik megrekedtek az adott életszakaszukban.

Access bars kezelések 

Az Access bars nyújtotta segítséget akkor vettem igénybe amikor kicsit megrekedt az életem egy mederbe.. Az Access bars rávilágított arra hogy valójában jó úton haladok, de megmutatta azt a pluszt, ami hozzájárult ahhoz hogy komolyabban foglalkozzak ezzel a relaxációs programmal. Manapság a vendégeim arról számolnak be, hogy megnyílik nekik egy kapu, és érzik hogy jó úton járnak.. Az energia áramlás működik minden esetben, a testnek könnyedséget örömet ajándékoz. Emeli a tudatossági szintet. Mély relaxációt nyújt. Javulhat az egészségi állapot, frissebb tisztább gondolataink lehetnek. Ajánlom mindenkinek ezt a csodás lelki felfrissülést.
Szakmai facebook oldal: Xenia Venus
Személyes facebook oldal: Afroditi Athanasiou
Tel.: +36/30-551 1766