Athanasiou Afroditi

Tarot  és Lenormand kártyavetés, Lélekvezetés,Szellemsebészet

Metamorf Lélekoldás

A nevem Athanasiou Afroditi. A spirituális világ nagyon közel áll hozzám. Elsősorban Taro és Lenormand kártyavetéssel, Lélekvezetéssel, Szellemsebészettel, Metamorf Lélekoldással foglalkozom Budapesten születtem. Édesapám révén kötődöm Görögországhoz, tíz évig éltem ott, életvitelszerűen.

Tevékenységeim:

Tarot kártyavetés

Metamorf Lélekoldás

Lélekvezettés

A spirituális világ nagyon közel áll hozzám.

Idegenforgalmi ügyintéző, illetve irodavezetői pozícióba voltam két nagyobb utazási irodánál Budapesten, idegenvezetői pozícióba, majd telepített idegenvezető lettem Görögországban. Tíz évig éltem életvitelszerűen kint. Fordító tolmács munkakörben is tevékenykedem, mint szinkrontolmács.

A spirituális világ nagyon közel áll hozzám.

Egy nagyobb lelki válság hozta meg a fényt számomra, hogy segítséget kapjak a Mennyei atyától és az angyaloktól.

Kártyavetőként Lélekvezetőként Szellemsebészeti beavatkozással és Metamorf Lélekoldással segítem azokat az embereket akik igénylik az égi útmutatást. Elsősorban a Taro és a Lenormand kártya ami most a legközelebb áll hozzám,  a legtöbb segítséget tudom nyújtani illetve a Szellemsebészet amiben jelenleg is képzem magam. Ezekkel a tevékenységi körökkel foglalkozom a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezetnél. Fontos szempont számomra, hogy csapatban lehessek, és közösen segítsünk az embereken.

Tarot Kártyavetés 

A húszas éveim elején ráébredtem arra, hogy rendelkezem erős megérzésekkel, más emberekkel kapcsolatban könnyen rálátok az adott párkapcsolati gondjukra.. Egyre jobban foglalkoztatott a kérdés, hogyan tudnám pontosítani a dolgokat.. Ehhez kellett egy eszköz a kártya, ami manapság irányt mutat annak aki kéri a személyes útmutatást. A Tündérképző Egyetem elvégzése után hosszas tanulási folyamat kezdődött el, folyamatosan képzem magam, a szellemgyógyászat, a reiki területén is. Szeretném a képességet és a tudást együttesen használni, ezzel hozzájárulok segítséget nyújtok embereknek, akik megrekedtek az adott életszakaszukban.

Metamorf Lélekoldás kezelések

Metamorf Lélekoldás
A metamorf Lélekoldás segít előző életekből áthozott tudattalan hátráltató emlékek feloldásában.. Magzati korban és születés után kialakult lelki blokkok oldásában. Jelen életszakaszban történő nehézségek leküzdésében. Traumák Sokkok Szégyen Megaláztatás Szeretetmegvonás Megnő az önbizalmunk, rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek. Pozitívan tudunk élni.

Lélekvezetés

Felhasználjuk hozzá égi segitőink, az angyalok támogatását, útmutatását imákat és az energiarendszer tisztitó és védő technikáit egyaránt.

Miért jó? Miben segit a LÉLEKVEZETÉS?

A múltból és jövőből segít áthozni a tudást.

Segít önmagunk múltbeli traumáit megismerni, oldani.

Lehetővé teszi, az önmagunk előre küldését az időben.

Az elénk táruló jövő átírását is segíti.

Megérthetjük az életben történő események miértjeit, mozgató rugóit, és függetleníteni tudjuk magunkat a kellemetlen energiák hatásaitól.

Olyan oldási technika amellyel képesek lehetünk önmagunk mélyebb valójának megismerésében, utat mutathat hiányzó darab behelyezésére, amely akár jelen életünk kulcsa is lehet.

Szellemsebészet

A szellemsebészet felderíti hogy karmikus e a betegség, vagy saját magának idézte elő a rossz gondolataival. A gyógyítás során a szellemtestet gyógyitjuk,ami tökéletes mása a fizikai testnek. A végleges gyógyulásalap feltétele, hogy a páciens hagyjon fel a negativ gondolatok teremtésével, helyette  a gyógyulást előidéző pozitív gondolatoknak éljen.

Ahogy a tudat képes megbetegiteni a testet, ugyanúgy meg is tudja gyógyitani, ha megengedjük neki.

A  gondolat ereje segithet visszanyerni egészségünket.Minden gyógyulás kulcsa a tudatunkban van.

Athanasiou Afroditi

Szakmai facebook: Zina Spirituális Központ

Személyes facebook oldal: Afroditi Athanasiou

E-mail: bellafrodita5@gmail.com

Tel.: +36/30/ 55 11 766