Athanasiou Afroditi

Tarot  kártyavetés,

Metamorf Lélekoldás

A nevem Athanasiou Afroditi. A spirituális világ nagyon közel áll hozzám. Elsősorban Taro kártyavetéssel foglalkozom, valamint Metamorf Lélekoldó kezelőként. Budapesten születtem, a nyár közepén költöztem Veszprémbe a férjemmel és a lányommal. Édesapám révén kötődöm Görögországhoz, tíz évig éltem ott, életvitelszerűen.

Tevékenységeim:

Tarot kártyavetés

Metamorf Lélekoldás

Idegenforgalmi ügyintéző, illetve irodavezetői pozícióba voltam két nagyobb utazási irodánál Budapesten, görög csoportokat is vittem városnézésre idegenvezetői pozícióba, majd telepített idegenvezető lettem Görögországban. Tíz évig éltem életvitelszerűen kint. Fordító tolmács munkakör sem idegen számomra.

A spirituális világ nagyon közel áll hozzám.

Egy nagyobb lelki válság hozta meg a fényt számomra,hogy segítséget kapjak a Mennyei atyától és az angyaloktól.
Kártyavetőként és Access Bars kezelőként segítem azokat az embereket akik igénylik az égi útmutatót. Elsősorban a Taro kártya ami most a legközelebb áll hozzám,  a legtöbb segítséget tudom nyújtani illetve a Reiki amiben jelenleg is képzem magam. Ezekkel a tevékenységi körökkel foglalkozom a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezetnél. Fontos szempont számomra, hogy csapatban lehessek, és közösen segítsünk az embereken.

Tarot Kártyavetés 

A húszas éveim elején ráébredtem arra, hogy rendelkezem erős megérzésekkel, más emberekkel kapcsolatban könnyen rálátok az adott párkapcsolati gondjukra.. Egyre jobban foglalkoztatott a kérdés, hogyan tudnám pontosítani a dolgokat.. Ehhez kellett egy eszköz a kártya, ami manapság irányt mutat annak aki kéri a személyes útmutatást. A Tündérképző Egyetem elvégzése után hosszas tanulási folyamat kezdődött el, folyamatosan képzem magam, a szellemgyógyászat, a reiki területén is. Szeretném a képességet és a tudást együttesen használni, ezzel hozzájárulok segítséget nyújtok embereknek, akik megrekedtek az adott életszakaszukban.

Metamorf Lélekoldás kezelések

Metamorf Lélekoldás
A metamorf Lélekoldás segít előző életekből áthozott tudattalan hátráltató emlékek feloldásában.. Magzati korban és születés után kialakult lelki blokkok oldásában. Jelen életszakaszban történő nehézségek leküzdésében. Traumák Sokkok Szégyen Megaláztatás Szeretetmegvonás Megnő az önbizalmunk, rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek. Pozitívan tudunk élni.
Athanasiou Afroditi
Szakmai facebook oldal: Xenia Venus
Személyes facebook oldal: Afroditi Athanasiou
Tel.: +36/30-7427117