Csapatunk tagjai, ezt mondják a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezetről:

 


A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet, olyan lelkes és segítő, fejlesztő, emberek közössége, akik akarnak, és tesznek is annak érdekében hogy a csapat tagjai egymást támogatva, segítve átadják azt a tudást és tapasztalatot, amivel mások örömét, fejlődését, gyógyulását segítik, fejlesztik. Mindezt örömmel, hittel, a kreativitás, és a tiszta szándék erejével, utat mutatva másoknak.


Egy szövetkezet, ami az emberek problémáinak megoldását szolgálja.


A Fényszarvas Szociális Szövetkezet, egy vállalkozói közösség, melynek sokszínűsége a termékek és szolgáltatások egyre bővülő, széles körében rejlik.


A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet létrejöttének célja, hogy azáltal, hogy tagjai munkahelyet teremtenek maguknak, kedvenc elfoglaltságuknak hódolnak, az önmegvalósítás felé tendálnak, igyekeznek a hasonló gondolkodású személyeket maguk köré vonzani.


 A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet, támogató közösség, melyben a csapat tagjai, sokszínűségünkkel, több területet érintve, hozzuk létre programjainkat, csoportos és egyéni szinten is. Szervezünk a kultúrára és belső fejlődésre vágyóknak, kreativitásuk és ötlettáruk gyarapításához foglalkozásokat, előadásokat, tanfolyamokat. Alternatív, természetgyógyászati és energetikai gyógymódok széles tárháza segíti a gyógyulni vágyókat, illetve lelki és szellemi fejlődést igénylő útkeresőket.
Támogatást és működési formát tudunk nyújtani, a hozzánk forduló és csatlakozni kívánóknak. Közösségünk szellemiségében fontos egymás tisztelete és megbecsülése, fontos a tisztességes és lelkiismeretes hozzáállás.


A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet a szolgáltatásait és együttműködését ajánlja az Önök szíves figyelmébe.

Akár általunk rendezett, akár az Önök által szervezett rendezvényeken való programok színesítésére és vendégeik szórakoztatására.

  • Egyedi, kézműves termékek színes palettája, széles választékot biztosít az ajándékozásban.
    Textil termékek, gyöngyből készült termékek, ásvány-ékszerek, jóga párnák, festmények, stb.

    

 

  •   Kreatív foglalkozások segítenek kikapcsolni a mindennapi problémákat, megnyugtatnak és feltöltenek. Új ismereteket adnak, fejlesztik az önismeretet és a kreativitást.

Varró szakkör, textil szobrászat, kreatív gyöngyfűzés, bábszakkör, üvegfestés, kézműves gyermektábor, újrahasznosítás, stb.

            

  • Természetgyógyászati és energetikai kezelések, klubok, tanácsadások, tanfolyamok utat mutathatnak, lelki konfliktustok és ebből eredő pszichés és testi  panaszok esetén. Lelki és szellemi tisztulás segíti az önismeretet és vezet az életcél felé.

Germán Gyógytudomány, Theta Healing, női körök, masszázs, stressz oldás kineziológiai elemekkel, sámándob kör, képzőművészeti terápia, szellemgyógyászat, angyali energiák, lelki blokkoldás, meditáció, stb.

     

 

 

  • Bábszínház, csillámfestés, arcfestés.

Lakás- illetve utazó bábszínház, helyben és kitelepülve is

 

A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet,  a tevékenységeket, falunapokon, közösségi rendezvényeken, gyerek napon, kulturális és egészség napokon, nyári napközis táborokon ajánlja.

Természetesen a szolgáltatások kombinálhatóak és egyéni elképzelésekre is alakíthatóak, igényeiknek és programjaik aktualitásának megfelelően, egyeztetést követően.

A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet közösségi rendezvényeken való megjelenésének részletes ismertetése:

http://www.fenyszarvas.hu/?page_id=998

Facebook: Fényszarvas Szociális Szövetkezet

https://www.facebook.com/pg/F%C3%A9nyszarvas-Szoci%C3%A1lis-Sz%C3%B6vetkezet-1229887283791017/services/?ref=page_internal