FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Egyéb > Molnár Beáta: Beszélgetés a ThetaHealing® technikáról 2017.03.10. 17:00

Molnár Beáta: Beszélgetés a ThetaHealing® technikáról 2017.03.10. 17:00

Kedves Mindenki!

Szeretnélek meghívni benneteket egy beszélgetésre, ahol a ThetaHealing® technikáról fogok beszélni.Molnár Beáta vagyok, ThetaHealing® konzulens

2015 márciusában találkoztam először ezzel a módszerrel, és azt éreztem, ez az, amit kerestem. 2015 nyarán elvégeztem az alap, majd a haladó tanfolyamokat is. Mivel rendkívül gyorsan, és egyszerűen értem el ennek a módszernek a segítségével a változásokat az életemben, további tanfolyamokat is elvégeztem, köztük: Az Élet játéka, az Áss mélyebbre, a Teremtés és bőség, és az Intuitív anatómia tanfolyamokat.

A Théta Healing, mint ahogy azt a neve is mutatja, egy alternatív energia gyógyászati módszer. Napjainkban egyre több országban, egyre több területen, és a mindennapi életben is használják. A technika könnyen, és gyorsan elsajátítható, és egyszerűen működik.

Vianna Stibal által született meg 1995-ben, aki ma már világszerte oktatja ezt a kiváló módszert. Vianna komoly betegsége kapcsán felfedezte, és fejlesztette ki ezt a módszert. Tanúja volt saját gyógyulásának egy több mint 20 cm-es tumoros megbetegedésből, megalkotott éslétrehozott egy olyan rendszert, mely használóinak segít feltárni, hogyan és miért hiszünk bizonyos meggyőződésekben.
A módszer lényege, hogy Théta agyhullámok segítségével, feltérképezzük tudatalattiban rejlő hitrendszereinket, és érzéseinket, és a feltétel nélküli szeretet teréből ennek az energiának a segítségével akár azonnali változásoknak vagyunk a tanúi.
Nem csak a gyógyulásban tud segíteni, hanem az életünk valamennyi területén, legyen az munkahelyi, párkapcsolati, pénzügyek, a család, a vágyak, célok, tanulás, barátok, önmagunkkal kapcsolatos dolgok. Számomra ennél kicsit több is.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, és szeretnél egy kicsit többet is megtudni a ThetaHealing® módszeréről, és arról, hogy miként működik, mire lehet használni, akkor várlak szeretettel! Lehetőség lesz arra is, hogy a benned felmerülő kérdésekre válaszoljak.

Helyszín: Veszprém, Rózsa utca 13.
Időpontja: 2017. március 10. 17:00 óra.
Az eseményre a belépés ingyenes!