Béres Andrea

 

Masszázs

Sámándob készítés

Sajtfőzés

Egyéb testi-, és lelki rekreációt elősegítő programok

Szervezett túrák, barangolások és zarándoklatok a Pilis hegyei között

Béres Andrea vagyok. Csobánkán élek és dolgozom. Ezt a kicsi falut a Pilis Gyöngyszemének is nevezik. Itt építettük a Családi Műhelyt, mely évtizedes álmom: egy közösségi tér mindenki felüdülésére, és akár gyógyulására is.

Foglalkozásomat tekintve masszőr vagyok. Megálmodtam és folyamatosan alkotom az ÉnIdő Test,- és Lélekmasszázs programot, mely egyszer egy levédett márkanév lesz. Egyedi szolgáltatás formálódik bennem, melyet nem lehet akárhol, és nem lehet akárhogyan végezni.  Hűséges vendégeim éppen a családias légkör nyújtotta intimitás miatt jönnek újra és újra. A kályhában pattog a tűz, az utcákon csend van, és kitűnő a levegő. A portás-recepciós a kutyánk. És mindig van elegendő idő a pihenésre. Innen nem kell elvágtatni a kezelés végén. Van idő teázni és beszélgetni, visszarendeződni. Valami ilyesmi az ÉnIdő.

Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy összehozzam és összefogjam az embereket. A Családi Műhely Csobánka kedvelt közösségi programjai:

  • sámándob készítés
  • sajtfőzés
  • egyéb testi-, és lelki rekreációt elősegítő programok
  • szervezett túrák, barangolások és zarándoklatok a Pilis hegyei között

Hálás vagyok a sorsnak, hogy rátaláltam a Fényszarvasra! Számomra nagy érték a közösségi vállalkozás, mely támogató, megtartó. Köszönöm, hogy a tagja lehetek!

Korábban nagyon sokat írtam. Ezt a tevékenységet ma is nagy örömmel művelem. Gyógyulok általa, és azt hiszem, szemléletet is igyekszem vele formálni. Sosem tudtam „rendelésre” írni. Erre vagy van ihletem, vagy nincs. És ha nincs, azt is nagyon komolyan veszem. Mások azt mondják rólam, hogy írásaimban  A Lényeg jelenik meg – mégpedig kendőzetlenül, melyet néha nehéz elfogadni, befogadni. Ezért időnként elutasításban van részem. Ilyenkor segítenek nem elcsüggedni, akik szintén ki mernek állni a tények mellett.

Köszönöm szépen, ha meglátogatod oldalaimat!

Szakmai weboldal: Családi Műhely 

Írásaimból itt szemezgethetsz: Családi Műhley/Életmesék

Szakmai facebook oldal : Családi Műhely 

E-mail cím: andi.margit@gmail.com

Telefonszámom: 06 20 320 5285