Access Bars

Access Bars

Az access bars napjaink egyik legígéretesebb stresszoldó módszere. Egy pihentető, kellemes ellazulás közben segít feloldani fix nézőpontokat, ítélkezéseket, korlátozó gondolatmintákat, hitrendszereket, melyeket elraktároztunk, és beültetett programként, automatizmusként működtetünk az életünkben. A blokkok oldásával segíti az elengedést, így befogadóbbá válhatunk a változásra, egy könnyedebb, örömtelibb létezés érekében. Energetikailag segít könnyedséget, változást és lehetőségeket hozni az életünkbe.

Az access-bars kezelés közben  az agyhullámok lelassulnak, így ezek a tudatalattinkban tárolt beidegződések, gondolatok, érzések hozzáférhetőek lesznek. A fejen lévő pontok érintése során feloldódnak a testben rekedt régi  energiák, lehetővé téve, hogy egy könnyed változás jöjjön létre. Oldódik a feszültség, a szorongás, a gondolatok elcsitulnak, relaxált állapot jön létre, beindulnak az öngyógyító folyamatok.

A nyugodt ellazult állapot segít, hogy a mindennapi agyalásból, kilépve, jobban rálátsz a problémáidra, egy-egy élethelyzetre. Ha fentről, távolabbról látod, egy kicsit megváltozik a kép, és a megoldások könnyebben megtalálnak.
Posted in:
Articles by
Published: